Visit Meløy

Servering og overnatting ved Svartisen

Image

1 km fra kaien ligger Brestua. Denne ligger på en morene rett ved vannet som Svartisen munner ut i. Herfra har man en storslagen utsikt mot Svartisen.

Fra 1. juni og fram til utgangen av august har Brestua faste åpningstider og servering av enkle retter, lunsj og middag.

Brestua har ca. 100 sitteplasser og stor ute terrasse mot breen. Lokalet er vel egnet for selskap, og er populært for dem som ønsker en spesiell omgivelse for sitt selskap.

I Brestua har vi samlet en del historie fra Svartisen. Det har opp gjennom tidene vært flere kjent person innom Svartisen. Fridtjof Nansen, Keiser Wilhelm osv. To av salene er blitt oppkalt etter disse og her kan man se bilder og lese historier fra deres besøk.

www.svartisen.no


Overnatting ved Svartisen/Engenbreen

Image

Bo rett ved Svartisen og nyt den mektige naturen. Brestua leier ut en stor hytte med 3 soverom, dusj/toalett, stue og kjøkken, terasse og inngjerdet område. Se www.svartisen.no 

Engen gård leier ut hus med inntil 11. sengeplasser. Den ligger fantastisk til opp i lia med utsikt til breen og utover Holandsfjorden. Se www.engengaard.no 

Teltplasser er det rikelig av, bl.a i Villmarkscampen ParadIS. Henvend dere til Brestua kafe' om dere lurer på noe.
Tlf til Brestua: 980 05 005 / 41141391